Force Disk Mode on iPod 4g 20gb
Posted: 29 October 2004 04:01 AM     [ Ignore ]  
Board Apprentice
Total Posts:  1828
Joined  2004-12-28

never mind…. I called HP support and they are going to give me a new one….

Profile
 
Posted: 29 October 2004 04:01 AM   [ # 1 ]     [ Ignore ]   [ # 1 ]  
Board Apprentice
Total Posts:  1828
Joined  2004-12-28

Does anyone knows how to Force Disk Mode on iPod 4g 20gb ?

thanks

Profile
 
Posted: 29 October 2004 08:14 AM   [ # 2 ]     [ Ignore ]   [ # 2 ]  
In The Club
Total Posts:  335
Joined  2004-08-06

force disk mode?  If you manually upload songs through your ipod through itunes (meaning you don’t use the auto sync option) then it should be already in disk mode.  There’s also an option to set it to disk mode in itunes.  It’s one of those little buttons on the lower right of itunes when you’re clicked on your ipod.

Profile
 
Posted: 29 October 2004 08:36 AM   [ # 3 ]     [ Ignore ]   [ # 3 ]  
Board Apprentice
Total Posts:  1828
Joined  2004-12-28

I want to force disk mode because the iPod is not detected when I connect it to my PC… I now that to force Disk Mode on iPods previous to 4g, you had to reset and hold “<” and “>”... But its different for 4g. Im trying to find out

Profile
 
Posted: 30 October 2004 09:09 AM   [ # 4 ]     [ Ignore ]   [ # 4 ]  
Initiation
Total Posts:  33
Joined  2004-09-06

[quote author=“Haxxxess”]I want to force disk mode because the iPod is not detected when I connect it to my PC… I now that to force Disk Mode on iPods previous to 4g, you had to reset and hold “<” and “>”... But its different for 4g. Im trying to find out

Let me check it out for you, Haxxess, I’ll see what I can find.

Profile