i just wanted to know
Posted: 01 June 2008 11:53 PM     [ Ignore ]  
In The Club
Total Posts:  197
Joined  2008-05-29

did anyone receive points for putting their picture and advatar on the website?  i have not received my points and heard that others have not as well. if Mr Andru responded to this problem then i apologize for the topic.

Profile
 
Posted: 02 June 2008 02:00 AM   [ # 1 ]     [ Ignore ]   [ # 1 ]  
I've Only Posted Once!
Total Posts:  8
Joined  2008-06-01

well i guess its automatically been marked though i’m not realy sure too, but we’d better asked them to the Admin (Mr Andru)

Profile
 
Posted: 02 June 2008 05:52 PM   [ # 2 ]     [ Ignore ]   [ # 2 ]  
In The Club
Total Posts:  209
Joined  2008-05-26

I received them on sunday i think,since i noticed a slightly higher jump that day after i had done editing my profile.So i think it will filter down in time.

Profile
 
Posted: 02 June 2008 06:19 PM   [ # 3 ]     [ Ignore ]   [ # 3 ]  
I'm A Regular
Total Posts:  570
Joined  2008-05-23

I received my points the first time I uploaded both my pictures, so try refreshing or logging in and then logging out?

Profile
 
Posted: 02 June 2008 06:20 PM   [ # 4 ]     [ Ignore ]   [ # 4 ]  
I'm A Regular
Total Posts:  527
Joined  2008-05-31

I didn’t get any benefits after doing so.My points remained same even after uploading a member photo, assigning a sig & commenting on gallery.maybe there’s a bug they need to solve.

Profile
 
 
 
 
‹‹ firefox and the homepage      Login Problem ››