Scrollwheel malfunction on main site
Posted: 31 May 2008 03:09 PM     [ Ignore ]  
In The Club
Total Posts:  222
Joined  2008-05-31

I’m using a touchpad with a scrollwheel to navigate around really long pages. That includes the front page for the Gear Live site.
But after I scroll the main HDX giveaway video, if I continue to scroll down to SnoMotes Don’t Mind the Cold, my page scrolls back up to the HDX video. I do this for a couple more times, same result.

Any way to fix this? It doesn’t happen on other sites, and it’s probably not a driver problem.
Thanks!

Profile
 
Posted: 31 May 2008 07:28 PM   [ # 1 ]     [ Ignore ]   [ # 1 ]  
In The Club
Total Posts:  139
Joined  2008-05-24

It may be your hardware. I have experienced similar issues with mine, but on other sites as well. Part of it may be the traffic on the site. just a thought. If you do find a way to fix it, or find out what is wrong, It will help a lot.

Profile
 
Posted: 31 May 2008 11:59 PM   [ # 2 ]     [ Ignore ]   [ # 2 ]  
In The Club
Total Posts:  222
Joined  2008-05-31

I just went and reinstalled my drivers. Definitely not the hardware. It doesn’t happen on other sites, so there’s something ugly going on between this site and my mouse. >_<

Profile
 
Posted: 01 June 2008 09:36 AM   [ # 3 ]     [ Ignore ]   [ # 3 ]  
I'm A Regular
Total Posts:  527
Joined  2008-05-31

Mine works fine.Never experienced that problem.

Profile
 
Posted: 11 November 2010 03:34 AM   [ # 4 ]     [ Ignore ]   [ # 4 ]  
Initiation
Total Posts:  33
Joined  2010-10-15

Even i have never experienced such a problem.

Profile